2008. április 1., kedd

Megújult a GYÖNGYBOX!!

TAVASZI NAGY ÁTALAKULÁS!!!!!!!!!!!!!!!!ÁPRILISTÓÓLL FELFRISSÜL A GYÖNGYBOX!!!!!!!!!!!!!

Lányok!!!! Szerveződik a drótékszer készítő tanfolyam, valamit a gyurmagyöngy készítő tanfolyam és lámpagyöngy készítő tanfolyam is!!!!!
Kezdő és Haladó gyöngyfűző tanfolyamok is indulnak, a hét minden napján. Bármelyik tanfolyamra lehet már jelentkezni és kellő számú jelentekező esetén azonnal indulnak!!! Oktatók: Sándor Barbi, Ande.

Újra indul a Gyöngybox tematikus ékszerkészítő tanfolyam is, bővebb információ hamarosan!!!!!! Tanfolyamot tartja: Sziver Kriszta

Szilvi tanfolyamai továbbra is elérhetőek a tanyán, üvegékszer, üvegmozaik és lámpagyöngy készítés témakörökben.

Tekintettel a lámpagyöngy készítő tanfolyamra való nagy érdeklődésre, tervezzük pár állásos műhely kialakitását, a hatékonyabb tanulás céljából.
Elérhetőség: kriszta@gyongybox.hu címen, vagy 70-458-0887 telefon.

A Gyöngytyúk tanyatagság változatlanul működik tovább, minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk, újabb, kihagyhatatlan programokkal!!!!!!!
Drótékszer tanfolyamot tartja: Boszi

AKI ÁPRILISBAN EGYÖSSZEGEN 10.000.-forint felett vásárol üzletünkben, az újonnan induló tanfolyamokat féláron érheti el!!!!!!!!!!!!!!!!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

See please here

Transplante de Cabelo írta...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Transplante de Cabelo, I hope you enjoy. The address is http://transplante-de-cabelo.blogspot.com. A hug.

Névtelen írta...

See Please Here

Névtelen írta...

Kösziiiiiiii Mary! Aranyos vagy!

Mariann írta...

nagyon szivesen...bár nem annyira profi mint Zsanié,de a lényeg itt van!!