2010. november 9., kedd

Beauty 3. NailArt Magyar Kupa

Sziasztok!
Jó régen nem jelentkeztem...Sajnos nem nagyon volt időm,mert ismét versenyre készültem,és dolgoztam egyszerre. Nov. 7.én részt vettem a Beauty 3. Nail Art Magyar Kupáján,ahol nem tudom pontosan mennyien indultak,mert az előzsűrizés nem nyilvánosan zajlott(de azt hallottam,h elég sok jelentkező volt) csak azt tudom,h a döntőbe 9-en jutottunk be,és ebből én a 7. lettem!Nem a legjobb,de ennek is nagyon örülök,már az nagy dolog,h döntős lettem.:)A téma (nagyon nehéz volt):POP ART!
Itt van pár kép a munkámról..






9 megjegyzés:

Annamuczi írta...

Gratulálok a munkádhoz és az elért eredményhez!
Nagyon ügyes vagy!

Edo írta...

Ezer Gratula!!! Dögös lett!!;;))

emikke írta...

Gratulálok az elért eredményhez!!

Nagyné Blahó Zsuzsa írta...

Szuper tehetséges vagy, gratulálok!!!

Marilla írta...

Mariann kedves ,minden elismerésem a tiéd !!!!!Nem lehetett könnyű ezt a fantasztikus művet megcsinálni .A modeled telitalálat volt megint .GRATULA NEKED ÉS TOVÁBBI SIKEREKET KÍVÁNOK!!!!

Artemis írta...

Gratulálok! Nagyszerű lett! A pop-art tényleg nehéz téma. Egyszer festészet órán kaptuk mint stílusirányzatot és kellett boldoguljunk vele. :)

Vadnainé Almási Mária írta...

Fantasztikus munka Mariann! Csak ámulok minden körömdíszed láttán, hogy mikre vagy képes! Gratulálok, és további szép sikereket kívánok!!!

Geszter írta...

Gratulálok én is az előttem szólókhoz hasonlóan, Ez már szobrászat!!!! Elismerésem!!!!

MELI-BEADS írta...

Kedves Mariann!
Régóta figyellem a "gyönygyökésidet" is és a "körmöskéidet" is(na ezt jól leírtam):).Nagyon tehettséges vagy és én is csak Gratulálni tudok és további sok sikert a szépségedidhez.
A gyerekeid is nagyon szépek!
Üdvőzlettel, Melinda.